KÄRCHER VAN MOL

Kärcher Van Mol – Track and Trace

Kärcher Van Mol is het grootste verdeelcentrum ter wereld van het befaamde Duitse merk van reinigingstoestellen. De kmo heeft drie vestigingen verspreid over België: in Elversele, Oudenaarde en Diksmuide. Om de planning van het wagenpark te optimaliseren werd Mergroup ingeschakeld.

Ontdek deze realisatie

STAD AALST

Stad Aalst – Track and Trace

De Stad Aalst, met ruim 85.000 inwoners de op een na grootste stad in Oost-Vlaanderen, beschikt over zo’n 150 stuks rollend materieel: van personen- en bestelwagens tot speciale machinerie, zoals straatveegmachines, hoogtewerkers en podia met wielen. Honderd courant gebruikte voertuigen werden uitgerust met een track-and-trace-unit.

Ontdek deze realisatie

DE MEUTER

De Meuter – Materiaalbeheer

De Meuter, gevestigd in Ternat, is marktleider in grond- en afbraakwerken.  Elke dag is De Meuter op ongeveer 80 werven aan de slag waarvan een groot deel zich situeren in het Brusselse Hoofdstedelijk gewest maar tevens gespreid over zowel Vlaanderen als Wallonië en zelfs tot over de Belgische grenzen.

Ontdek deze realisatie

Realtime en digitaal inzicht in uw bedrijf?

We tonen u graag hoe u in een oogopslag uw bedrijf een boost in efficiëntie geeft.

Demo aanvragen

Supply Chain Award

In 2017 was Mergroup in de running voor de Supply Chain Award in de categorie Project of the Year. Ons familiebedrijf kaapte een knappe tweede plaats weg, voor kleppers als Afga, JBC en Solvay.

De award wil bedrijven stimuleren om meer te investeren in projecten die service en efficiëntie verhogen, een filosofie waar we 100% achterstaan.

OVER ONS

“Data verzamelen via track & trace en materiaalbeheer vormt het ondernemen van de toekomst. Daar zijn we echt van overtuigd”

Ons familiebedrijf – opgericht in 2006 door vader André De Saeger – is intussen een grote speler geworden. Opvolging is verzekerd, want ook André’s twee zonen en dochter vonden hun passie bij Mergroup.

Net omdat we passie hebben voor ons product, beperken we ons niet. We bieden een breed gamma aan dat eenvoudig via één dashboard gemonitord kan worden. We werken in elke sector en steeds op maat.

ONTDEK MEER