Over Ons

Zet waardevolle datatracking in voor de meest efficiënte workflow

Echte resultaten met intuïtieve technologie en realtime tracking

Mergroup verbindt materialen, mensen en voertuigen op een intuïtieve, efficiënte manier.

Ons familiebedrijf – opgericht in 2006 door André De Saeger –  is gegroeid tot een grote speler. Met ons innovatieve platform creëren we unieke inzichten in de werking van uw bedrijf.

Track & trace vormt het hart van Mergroup. Gecombineerd met onze sterkte in materiaalbeheer – waarin Mergroup pionier is – kent de toekomst van uw bedrijf geen grenzen.

Supply Chain Award

In 2017 was Mergroup in de running voor de Supply Chain Award in de categorie Project of the Year. Ons familiebedrijf kaapte een knappe tweede plaats weg, voor kleppers als Afga, JBC en Solvay.

De award wil bedrijven stimuleren om meer te investeren in projecten die service en efficiëntie verhogen, een filosofie waar we 100% achterstaan.

OVER ONS

“Data verzamelen via track & trace en materiaalbeheer vormt het ondernemen van de toekomst. Daar zijn we echt van overtuigd”

Ons familiebedrijf – opgericht in 2006 door vader André De Saeger – is intussen een grote speler geworden. Opvolging is verzekerd, want ook André’s twee zonen en dochter vonden hun passie bij Mergroup.

Net omdat we passie hebben voor ons product, beperken we ons niet. We bieden een breed gamma aan dat eenvoudig via één dashboard gemonitord kan worden. We werken in elke sector en steeds op maat.

ONTDEK MEER

Uw bedrijf het best runnen op de eenvoudigste manier?

Verzamel waardevolle data voor de meest efficiënte workflow. Bespaar kosten, tijd en papierwerk door in te zetten op slimme technologie. Krijg een totaaloverzicht in een oogopslag via ons digitaal platform.

Mensen verbinden

Delegeer, evalueer en communiceer in één muisklik

Voertuigen verbinden

Track rijstijl, brandstofverbruik, wacht- en rijtijden en meer

Materiaalbeheer

Volg locatie, status en data van uw assets op, altijd en overal

Over Mergroup

Slimme technologie, slim ondernemen

Mergroup biedt een totaaloplossing die u eenvoudig en onmiddellijk een realtime inzicht geeft in de dagelijkse werking van uw bedrijf. Leer in een oogopslag hoe u uw bedrijf stroomlijnt en het op weg zet naar groei.


Realtime en digitaal inzicht in uw bedrijf?

We tonen u graag hoe u in een oogopslag uw bedrijf een boost in efficiëntie geeft.

Demo aanvragen