Mertrack: waarom uw bedrijf deze track and trace oplossing nodig heeft?

Mertrack: waarom uw bedrijf deze track and trace oplossing nodig heeft?

Track and trace is een onmisbare tool gebleken voor een efficiëntere, productievere workflow. Daar kunnen bedrijven in allerlei sectoren, maar ook ziekenhuizen of steden en gemeenten over meespreken. Mertrack, het softwareplatform van Mergroup, is een intuïtief en gebruiksvriendelijk programma dat een unieke blik geeft in hoe de radars van uw bedrijf draaien.

Wat is Mertrack?

Mertrack is een gps-trackingplatform. Op dat platform, beschikbaar op pc en smartphone, wordt de data van onze trackers verzameld. Die data kan vervolgens gebruikt worden op twee manieren:
  1. Om belangrijke inzichten te krijgen in de werking van uw bedrijf. Het platform maakt dynamische reports op, die een actueel en uitgebreid overzicht geven van alle zakelijke activiteiten, maar ook het gebruik van het wagenpark en materialen, en de effectiviteit van mobiele medewerkers.
  2. Om realtime beslissingen te maken die de productiviteit en efficiëntie van uw bedrijf boosten. Via een reeks wereldkaarten krijgt u een instant blik op de locatie van uw materiaal, mensen en voertuigen. Dankzij de beschikbare tools en databases kunt u inspelen op realtime situaties met routebeschrijvingen, verkeer, gsm-locaties en meer.
Ter volledigheid wordt uiteraard ook de geschiedenis van tracks en data bijgehouden. De tijd staat niet stil en ook Mertrack evolueert mee. De laatste versie van ons track & trace-platform (19 juli 2018) ziet er beter uit én biedt nog meer mogelijkheden. mertrack

Wat zijn de voordelen van Mertrack?

Slimmer ondernemen met meer resultaat

Een systeem als Mertrack laat toe om realtime mensen, middelen, kaarten en gegevens te verbinden. Daardoor kunt u sneller en slimmer beslissingen maken, met meer veiligheid, een hogere productiviteit en minder kosten als gevolg.

Ongekende blik achter de schermen

Een bedrijf runnen is niet makkelijk. Mertrack neemt een groot deel van de zorgen weg, door automatisch data te verzamelen en u in een oogopslag een blik te geven in de werking van uw bedrijf. Door automatisch rapporten te laten genereren ziet u snel waar uw bedrijf efficiënter kan, waar onnodige kosten worden gemaakt en waar u uw mensen beter kan begeleiden.

Personaliseerbaar

Mertrack doet zoveel als u zelf wil. De workflow is volledig personaliseerbaar via widgets. U kiest de widgets die interessant zijn voor uw bedrijf. Het systeem levert up-to-date informatie, zonder u te overbelasten met irrelevante zaken.

Steeds verbonden

Via Mertrack bent u altijd en overal verbonden, in de mate dat u dat zelf wilt en dat via sms, e-mail, pushmelding of automatisch telefoongesprek. U kunt notificaties en waarschuwingen instellen voor belangrijke of hinderlijke activiteiten, bijvoorbeeld herinneringen voor keuringen of onderhoud. U kunt ook perimeters en uren instellen voor voertuigen, mensen en materialen. Wanneer die niet worden opgevolgd (bijvoorbeeld bij diefstal), krijgt u automatisch een melding.

Efficiëntere werknemers

Met de Tasks-app kunt u werknemers coördineren. U kunt taken eenvoudig toewijzen op basis van de gps-locatie van elke werknemer. Zo kunt u snel inspelen op noodsituaties, efficiënter delegeren, begeleiden bij verkeersproblemen, rechtstreeks communiceren en taken opvolgen.

Voor wie is Mertrack geschikt?

Track and trace duikt steeds meer op in het bedrijfsleven, maar ook bij steden en gemeenten. Bedrijven in allerlei verschillende sectoren hebben baat bij een track-and-tracesysteem, eventueel gecombineerd met asset tracking. De meest frequente sectoren zijn: bouw, landbouw, gezondheidszorg, koeriers, taxi’s, transport, verhuur, vertegenwoordigers, service en onderhoud,… Mertrack maakt het makkelijk om elk voertuig binnen uw fleet op te volgen, net als al uw materieel. Ook de efficiëntie van uw werknemers krijgt een boost wanneer u een track-and-tracesysteem als Mertrack gebruikt. Bedrijven zoals Kärcher en De Meuter werken al jaren met Mertrack, omdat het enerzijds ondersteunt bij het opmaken van de planning en toelaat werknemers vlot op te volgen, en anderzijds administratief werk vereenvoudigt. Bovendien ondervinden beide bedrijven een vlottere workflow en een grote kostenbesparing. Ook lokale overheden, zoals de Stad Aalst, kiest voor de combinatie van materiaalbeheer en track and trace van Mertrack. Niet alleen personenwagens werden uitgerust met een RFID-tag, maar ook meer dan honderd stuks rollend materieel. De stadsdiensten prijzen de gebruiksvriendelijkheid en accuraatheid van Mertrack, waardoor ze snel op de bal kunnen spelen.

Meer weten over Mertrack?

Bereken hier alvast hoeveel u kan besparen door te werken met track & trace. Bereken hier uw ROI
Related Posts

Plan een afspraak

Voer uw gegevens in, en wij contacteren je zo snel mogelijk!